Nov 21, 2010

pikir sebelom cakap... tengokla....

korgang pernah dgr x justmate5 dr rozmey la.... konfom korg kenal kn ngan mamat ni.... pas tu skrg dia dok wat movi plak citer 2 alam... org nk wat filem dia pon nk wat gak... ni er poster die.... yg penting tuh gak gambar ddr(d.rozmey) kat poster ni.... pas tu siap canang 1msia ni bleh kutip 40 juta.... pilem olewod pon masuk msia pon xsmpai 20juta ni kn pilem die ni... baik dia jual mate5 jer....






pas tie tngguh2 nk tayang ni gtau sume org pasal filem die ni gempaq la... best la... tu la.. ni la... smpai dia target kutipan smpai 40JUTA beb... bkn 40sen.. 40 ringit... 40 dolar... 40 JUTA.... padahal dok sembang jer....

pas tu ak selak la page kat facebook ddr ni mcm2 ak jmpa...
klaka pon ade gak....

korg bkk fb pas tu klik search "rozmey".....

deng..deng....




punyala fenatik "syg" ddr ni smpai buat page kat ddr ni....





tp ad gak org suke....



 smpai 4 page (y ak sempat bkk la sbb ngantok ni..) peminat fanatik ddr ni wat page kat die.....


ni ayat abis pancing giler....



pas tu ad plak setiausaha agung pbb pon komen..... ni comen beliau.....



barak pon nk mengomen gak ker???



pabila pak geoge ngan kak ita dok sembang.....




pakcik seekers gtau ddr ni dah kena rasuk antu ni....



ni pas abis2 jer lawan badminton teros lin dan bkk fb comen...


rosmah pon "turut" mengomen ddr ni....
dpt wet lebih ni....



ada lg ker????
korg g la tgk kat page ddr ni sndri...
malas ak nk pikir pasal die ni kn ak dpt pon 4o JUTa tuh...
baek ak g tido.....
haahaa......

ps : klik gmbo kalu nk jelas....









4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ini la di namakan terlalu banyak berfantasi.. angan - angan tak salah tapi kalau imaginasi mengatasi kemampuan realiti.. memang susah la. 40 juta.. org dgr pun gelak filem M'sia blh kutip sbyk tu

faiz adena said...

tu la pasal....
mula2 die gtau kutip 12juta...
pas tu 20 juta.. skrg gtau 40 juta plak....
padahal filem omputeh masuk msia pon paling tggi dpt kutip 15 juta jah....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

anda di tag. sila semak

http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2010/11/contest-kids-baby-photo-contest.html

faiz adena said...

okkkk....